Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sov du liLla videung

 

 

för hur vide vallfärdas

hur knoppningen har sitt genom livet

 

har jag

 

andetag mot




Fri vers av Yrre VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-23 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bar så där - ahh! Gottläst för ordälskare!
2014-03-29

  ULJO
Ja leve våren
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP