Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Burlesk repris från behandlingsrummet


Limerick om vådan av att välja fel tandläkare


En tandläkare i Tibet 

fick sparken för oaktsamhet.
Det hörde till saken
han jobbade naken
och jämt fyllde fel kavitet. 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-23 21:04

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Aj,aj,aj, så det kan gå

Har en som är värre ändå
så varsågod om du vill
här kommer ännu en till
den passar till din rubrik
och är också smått unik


Beatles i London sextiofem
ville avsluta middan och gå hem
Deras tandläkare som var vän
sa: 'vänta till efter kaffet och se
för jag har sockrat det med LSD'
2014-03-24

    Dan Myrbeck
Haha - bra!

Min tandläkare gillar Elvis,
du vet den här:

Love me tänder
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP