Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets smekningar





Drömmande och längtande


Hör och ser hur vågorna dansar


Där dom piskar och slår


Mot klipporna där dom står


Havet och vågorna drar in som


Smekningar över min kropp



Där jag står avklädd och väntar på dig




Fri vers av Eliza-69
Läst 459 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-24 13:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
smekfullt i tanke och bild; uppskattar diktarjagets ...
2014-04-27

  Lars Hedlin
Härligt
2014-03-25

    ej medlem längre
Underbar stämning i dina ord.
2014-03-24

    ej medlem längre
Sensuellt och mjukt..<3
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69