Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min roll i verkligheten

min roll i verkligheten
har gått mej förbi

fallit av
som en trapetskonstnär
föll med hala händer

jag är en bokhållare
utan syn för siffror

vad är min roll, är den
en mamma som med
ömsinta händer smeker
barnets fjuniga hår

eller en Spinster med sträng mun
och håret i en hård knut i nacken

en gråterska, eller en
Elegant Madame
från sekelskiftet

en blomsterförsäljerska
som hängivet frossar
på det sköna
doftande

min roll i verkligheten

gled av mej som ett
lakan av en vindpust

kvar står jag i
bara underkjolen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-24 15:34



Bookmark and Share


  Nanna X
En ansenlig samling klippdockekläder. Och vem är hon i under-kjolen : ) ?
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP