Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två dikter om kärlek.


Hjärtebarn, Vår pojke

Han har öppnat en del av mitt hjärta,
som jag trodde hade grott igen.
Ögonen tåras som dammluckor, glädjen i bröstet
vill aldrig sluta sjunga, vårt hjärtebarn.



Jag hade en pojke i hjärterummet mitt,
så full av kärlek och värme.
Han kom en vecka för tidigt förvisso,
men inte mindre vi överväldigade blev,
av de mörka ögonen hos barnet.
Så kloka och gamla, som om de ägt
all jordens visedom och oss båda redan
kände som far och mor.




Fri vers av Susa
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-25 19:24



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Jättevackert skrivet mvh Anna-Karin
2014-03-25

  Lärling
Mycket fint!
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa