Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är här nu




Kom och lägg dig

Här hos mig

Natten är här nu

Och det är ju

Dig jag vill dela



Täcket med.




Fri vers av Eliza-69
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-26 02:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint vackert
2014-03-27

    ej medlem längre
Sensuellt och mysigt!
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69