Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äLskar

 

 

Du vet att jag önskar dig solar

gröna ängar och varma hav

att jag dyker djupt med dig när du gör det och det

som gör ont i dig fyller mina öppna händer

jag har dem öppna för dig.

vet det.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-26 08:01



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
innerligt och kärleksfullt
2014-03-26

  ResenärGenomLivet VIP
Fin försäkran...
2014-03-26

  KYREUS of Sweden
Särskilt varmt.
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP