Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på vår jord




Kärleksord


Sagda varje dag


Till varandra


Önskar dom


Spred sig


Som ett eko...



På vår Jord




Fri vers av Eliza-69
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-26 23:07



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Fina känslor och fin tanke av dess vidare spridning. Jorden och människorna behöver kärleksorden. Gillas!
2014-03-27

    ej medlem längre
Ett kärlekens budskap...måtte alla följa det!
2014-03-27

  Lars Hedlin
Fin tanke ,)
2014-03-27

    ej medlem längre
Jättebra och varmt budskap..du
gör redan ett bra jobb <3
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69