Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läsarens tolkningsföreträde är absolut, men visst tror jag det hade någonting med friktionskador att göra...


28/3:Limerick till Malkholm och Morgan

 

"I sanden på Copacabana"
sa Malkolm, "ni kan inte ana
hur Morgan bjöd till.
Nu blästrad och still
han vet att det ej blir en vana"




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2014-03-28 09:07

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Låter som en sådan där svensk politikerresa, där det gäller att hitta på något skäl till att studera sanden på andra stränder än hemmavid och sedan kunna föra en mer Sand-i-nitisk fritidspolitik på mera hemmaplan. Bara att det den gången visst rörde sig om sanden i Grekland. Samt att för att få fler röster än sin egen med på plan, familjen råkade följa med på ett hörn. Alltsammans med riksdagens goda minne och plånbok därtill.
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP