Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig torkan

Ge mig torkan över jordar
att beströ mina sår
med sand
mät mina ögonblick

möt mig i hägringarna
som solen visar i öknen
där går jag, ett steg
i taget, och två bakåt

väv in alla mina år
i tidens väv

beta mig in ensamhet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-28 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP