Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är mitt yrke, och det äter mig


Äter min tid

Våldtäkt på våldtäkt på våldtäkt
förlåt mej
det enda som äter min tid
Numera

det får mig att stanna
och kväva mina tankar

av nöd nu

Jag minns hur jag bankade med mina knytnävar
mot hans bröst

det jag visste
var utan verkan

men visst är historien om mitt liv
längre än så




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-28 22:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt!
2014-04-05

  Nanna X
Hu, så tungt...
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP