Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyra dikter om allt möjligt.


Stolen, Tankar, Befriande, Attityd speglar ditt inre

Sitter på en gammal uttjänt stol,
tyget på sitsen är trasigt.
Det knakar när man lutar sig framåt,
men man sitter skönt och bekvämt.
Och stolen ska få ett nytt tyg,
bli som ny igen.

För mycket att tänka på
behöver tanka mig
tänka mig för
ta en sak i taget och
en dag i taget

Det är så befriande att kunna andas ute bland folk,
att inte känna stress och press att behöva vara på ett speciellt sätt.
Att vara sig själv är befriande nog,
att känna styrkan i sin egen person.

Vad har du i ryggsäcken?
Väsensskilt
Vad tänker du på?
Attityd blir allt viktigare.
Ditt yttre spelar allt mer roll,
påklistrat på ytan.









Fri vers av Susa
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-29 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa