Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det genomskinliga livet

Livet blir alltmer genomskinligt
De robusta brädorna ger vika
Vi blir sköra
som av glas
Kärleken blir ensam aktör
Allt annat blir oviktigt
overkligt
Jag drömmer
Du sover
Bakom glaset blommar rosor
av minnen




Fri vers av snoffea
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-29 19:21



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Åh vad härligt att du hittade poeter.se så vi får del av din finstämda poesi. Tack!
2014-04-02

  surface to air
Fint!
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

snoffea