Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A pain - killer...

Smärtan kom till mig som pojk,
smärtan gav mig pillrets frid,
en storm i min lunga.

Smärtan är min bästa vän,
smärtan lever varje dag,
ett delta till ett hav.

Smärtan är min tankes tro,
smärtan är min säng - mitt hem,
ett sandkorn i mitt glas.

Smärtan är ilskan i min hand,
smärtan är min frustration,
tanken gör mig salig - blid.

Smärtan skriver vackra ord,
smärtan väcker empatin,
räknar aldrig ljusets tid.

Utan smärtan är jag fri,
kroppen är ett ensamt frö,
en blomma utan stjälk...

...skall dö...

...
..
.
.
.




© georgmoller.se






Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-31 02:09



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller