Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopP

man tror
hoppas ibland att nu känns det
nu är det nog rätt
för själen
den där lilla där inne som så gärna vill
vill våga känna
finnas
våga älska
våga vara
nära

fast livet
självet
kommer alltid
ikapp
som natten ersätter dagen
sommar blir vinter

livet
blir
död
som det är
bara




Fri vers av kråkan VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-01 15:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra!
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP