Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vitsippssafari 2014


31mar14

Fågelsång ekar
mellan trädens grå stammar
Vitsippors skirhet

Bäckens ystra porlande
vederkvicker skogens själ

Den gamla eken
tronar högt över kumlet
Gladans silhuett

Vårsolens milda strålar
får svalörten att vakna

Murkna trädstammar
vilar i vitsippsbacken
Bidande sin tid




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-02 08:43



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
En underbar vårbetraktelse och fint hopsatt!
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP