Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Creatio ex creatio


Fantasins cirklar

Med hjälp av ord
skapar jag ur intet
sådant som inte finns

 

 


ens när jag skapat det




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2014-04-02 09:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Precis i min smak denna skapelse, detta alster. Med en touch av Gertrude Stein över sig.
Kanske är ni släkt på håll?
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP