Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höghastighetståg!

Jag färdas med höghastighetståg

över torra slätter
för att knyta ihop
livets trådar

men det går för fort
som när någon jag älskat
vänder mig ryggen

står jag där i splittret
efter min egen bortgång
och är själva saknaden

förlåt mig

men hjärtat är tomt
när jag tänker på alla oss
som skulle blivit bortförda




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-06 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP