Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vi har ju bröllopsdag den 8 men då har jag förmodligen glömt den"


Gran horIsont Till Dig.

 

 

Dagsida

 

ljuset häller över mig sin dressing

jag bakas sakta över kvällningens lägereld

och

 

stjärnor slösar sitt strössel

och frosten sin maräng

 

så blir och jag

 

lycklig,

när jag sover bredvid dig i vår

 

säng.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-03 09:32



Bookmark and Share


  walborg
Vila och trygghet för att orka kämpa
2014-04-03

    ej medlem längre
Vacker..lite speciell!:)
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP