Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universell, existentiell

Det är mörker
och mänskor undrar
över livets mening

utrustade med förmågan att vilja veta
är vi
men inte med förmågan att finna svar

på de universella frågorna




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-05 11:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant, en fräsch insikt när alla existentiella frågor är så tunga.
2014-04-06

  Gabrielle Laurèntzen
Tänkvärd text med djup insikt! Känns skönt att stanna upp en stund vid: är vi... kanske till och med läsa orden baklänges: vi är... Vackert av dig Ingela!
2014-04-05

  träsnidaren
Snyggt!
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP