Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett bröllop och tystnad


Ni tindrar, Stilla

Med stor glädje och sus av lycka,
vi bevittnar en förening mellan er två.
Låt kärlekens ljus,
dess innerliga låga brinna,
värma ljuvt och ömt.
Stjärnornas glans,
i en virvlande dans
- ni tindrar, åååh.


Här är allt stilla och ingenting rör sig,
man kan höra en knappnål falla.
Tystnaden är så total och
endast klockan i köket hörs tick, tack.




Fri vers av Susa
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-04 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa