Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
olycklig kontra lycka


Värme, Gå på vårsalong

Jag blir varm just nu
när jag tänker på dig, så
glad jag blir och då
säger du att du vill gå
skilda vägar. Då grät jag.


Vi ska gå på vårsalong
på Liljevalchs på Djurgården.
Vi är en konstälskande liten grupp
och det ska bli en sann upplevelse.
Nytt och fräscht och härligt,
tokigt och banalt.
Sen fikar vi på "Blå porten",
något fantastiskt gott och onyttigt.




Fri vers av Susa
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-05 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa