Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ung

-
Om jag inte var så förvivlat ung ... de säger: livet ligger
framför dig

just det som är så skrämmande ...

Inga rynkor och sånt (kollat i badrumsspegeln)

Ni som trodde jag var gammal ... Så totally fel ni hade
typ så FEL

Yngre än ett äppelkart på det nyplanterade trädet
är jag

yngre än en ännu icke född

På min tatuerade mage står ristat: UNG

 




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-07 18:42



Bookmark and Share


  Tarantaran
tankeväckande..
tänker på din mening:
yngre än en ännu icke
född..så tror jag att
vi alla är i det stora
konceptet som inte
tänker på rynkor...
liv-död-liv-död..
ung-gammal-ung-
gammal..du får
tatuera i nästa liv
vad du önskar igen,
härligt..gnu..kanske :-)
typ skojar.. totally
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter