Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låT livEt mitT

leka lite
liv sådär lätt ni vet
när allt känns enkelt och den där saken med att flyga
inte alls känns omöjlig
lite lek när skrattet är det enda som känns
när dom där andra delarna lixom suddas ut
som om dom inte finns
eller någonsin
existerat

låt
livet
mitt
leka
bara lite.....




Fri vers av kråkan VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-08 06:28



Bookmark and Share


  b.c.
härlig ton du skriver med.. tycker om!
2014-04-11

  aol
gillas man blev berörd glad,
2014-04-08

  Lars Hedlin
Mycke tbra och med känsla!
2014-04-08

    ej medlem längre
Bra skriftat!
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP