Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
What's on Your Mind?


If it ain't on FB it ain't real

Livet är det du missar
när du laddar upp dina selfies

på fejan




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-08 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP