Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Doften av dig' av Angela Bohlin, inspirerade till min kommentar.


Kritik på en text (1133) - I form av en rick




Doften av någon som nära
kommit plötsligt bara så dära
stannar gärna sedan hos den
som är ens egen kära vän
istället för att bara besvära




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-02 17:13



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En kär doft bär
allt gott var
den än är...
Gott Du fick
till det här!
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP