Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet frö täCkes

 

 

Brast!

 

Jag gjorde det,

tog våren i min famn!

Hur viden sprack och jag med

Ack!

spred runt jorden mitt rätta

namn

 

För hur sprungen ut min vår

dock är

mitt jag, en maskros blomster 

fjär

sluter i min hand

att färdas fjärran land

 

 

återkomster

livet bär.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-09 08:53



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig text detta
2014-04-11

  Lena Själsöga Keijser
glädjevacker
frihetsbild
2014-04-10

  aol
din dikt ger mej en så fin vårkänsla
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP