Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgongymnastik

Så det började definitivt bakom. Från andra hållet liksom, kring en 360graders synvinkel som snubblade på tråden. Och helt plötsligt stod jag där, med tre cigaretter i handen och alla hennes öl i magen.

Jag hade sex igår. Med en kompis till en kompis. Hon höll i mig hårt men sen släppte hon, och jag föll rakt ner på siffran hon hade satsat på. Hon blev glad, jag kunde se det på sättet hon åt sina pannkakor under paraplyet jag höll upp åt henne.

Så följ med mig ner, nu när jag tillslut väljer att gå. Gör en liten parad åt mig, tillägna en galen fest åt mitt namn. Var i alla fall artig nog att ljuga.

Jag tror just att jag såg samma kvinna gå förbi mitt fönster två gånger i rad. På exakt samma sätt, inom loppet av 2 minuter. Åt samma håll. Skumt.




Fri vers av Kurtz
Läst 260 gånger
Publicerad 2014-04-10 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kurtz
Kurtz