Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håkan Hellström's text - Det kommer aldrig vara över för mig fick bli min Inspiration till den här texten. Tack Håkan, tack för att du hjälper mig hylla livet.


Det behöver inte vara över för oss!

" KOM så gömmer vi sommaren, sa barnen
& stoppade jordgubbarna i frysen "

Kan vi inte gömma undan en del
av oss där också?
Gömma minnen och våra sammanflätande
tankar.
Och när vintermörkret bestämt knackar
på dörren , så kan vi välja att inte öppna.

Vi kan välja att plocka fram oss själva igen,
& njuta av våra minnens lugna favoriter.

För livet går ej i repris. har jag hört(?)
MEN vi skulle kunna göra det!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Liiindis
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-11 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liiindis
Liiindis