Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolken

När fan målar med penslar i svart

som ett själsligt hugg i hjärtat

finns inte mer

försvinner som droppar i ett regn

rycks tillbaka

känner blodet som rinner

men ser inget

skjortan är fortfarande oskyldigt vit

det är inte bara smidda

dolkar av stål som hugger

©Skymning Blå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-12 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP