Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invasion

 

i taggtrådens natt blåser inte vinden milt
träden fälls, floder torkar

bordellmamman tar sin sjunde opiumdos
någon kör över en hund i Madrid

i taggtrådens natt sover en president sin storhetssömn,
dunkudden smidd i järn från ridåerna

i taggtrådens natt hissas flaggor utan rätt
i mitt kylskåp en invasion av myror

 

 

 




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-14 02:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skön följd av intryck
2014-05-02

  cilax VIP
snyggt
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter