Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på ett barnbarn


Jag kallar dig Rose

Allt är förberett

vi väntar dig

när vårblommorna vissnat

och förberett sommarens bombastiska intåg

Sommarens blomsterskrud, yra fåglars sång

jag längtar att hålla dig i min famn

vagga dig  till en melodi

som ger orden känslor och liv

jag älskar dig, älskar dig älskar dig

Du lilla fantastiska Rose




Fri vers av Maiah VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-04-14 11:44



Bookmark and Share


    Mirm
så mjuk längtan
2014-04-16

  Eliza-69
Jättefin längtan hyllning till barnbarnet
2014-04-14

  Lars Hedlin
En längtan i stark känsla!
2014-04-14

  Päronsplitt
Vackert livsbejakande och välkomnande åt ett nytt litet liv. Man känner kärlek och längtan inför lilla Rose och naturens intåg i texten fyller upp känslan av längtan. Fiint!
2014-04-14

  Angel of love
Vilken underbar längtan.
När den dagen kommer för mig kommer jag verkligen förstå lyckan och förväntan.
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP