Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör så ont att se dig kasta bort ditt liv

Du har så oerhört mycket potential
förstår du inte det?

Du gör mig så ledsen
när du kastar bort ditt liv

Du isolerar dig,
utnyttjar de som älskar dig,
gör saker du vet är dumma
och kallar mig hemska saker när jag försöker prata med dig

Du säger att jag bara klagar
att jag ska för att citera dig
"Fuck off"
Du kallar mig för luder
och säger att jag ska ta tag i mitt eget liv

Problemet med din argumentation är att jag faktiskt redan gjort det,
tagit tag i mitt liv

Hur ska jag nå dig?
Hur ska vi kunna ha en ärlig konversation?
Hur ska jag kunna få dig att förstå hur mycket jag älskar dig?

Du betyder allt för mig kära lillebror.




Övriga genrer av lonelynights
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-15 00:05



Bookmark and Share


  Nasruddin
Tack. Jag vet precis vart den här fina lilla skrivelsen kommer att göra gott. Förhoppningsvis.
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights