Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud har i Kristus välsignat oss, med all den himmelska världens andliga välsignelser".


GUD HAR VÄLSIGNAT ALLA MÄNNISKOR!

I JESUS

KRISTUS:


men alla tar inte

emot den välsignelsen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-16 08:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
All den himmelska världens andliga välsignelse är min i Jesus. Alla Guds löften har fått sitt ja och amen genom Sonen.
Den som tror på Jesus Kristus har övergått från förbannelse till välsignelse.
Alla som bekämpar kristendomen är dömda att förlora. Jag var själv en av dem, men Guds nåd uppenbarades för mig och jag ändrade inriktning.
2014-04-18

    Sven-Erik Sköld
Två rövare hängde på var sida av Jesu kors. Den ena hånade JESUS, den andra bad honom om en tanke, "tänk på mig när du kommer i ditt rike", och fick mer än en tanke: han fick evigheten hemma hos Gud.
2014-04-16

  Judas Ekholm VIP
Själv blev jag rättrogen George Carlin:

"Religion convinced the world that there's an invisible man in the sky who watches everything you do. And there's 10 things he doesn't want you to do or else you'll to to a burning place with a lake of fire until the end of eternity. But he loves you! ...And he needs money! He's all powerful, but he can't handle money!"


2014-04-16

    Lars Gullberg
åååh...

även mej ?? :-)

mvh Ärkeängeln
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld