Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslohav

Träden andas liv
genom årstiderna
ovetande om sin
betraktare

Fåglar svävar över
mörkblåa vatten
husens tak ligger tysta
under måsarnas skri

Själens spegelbilder svävar
utanför glasfasader
söker
betraktarens verklighet

Själens känslohav
under vindens resa
upprört hav i vårstormar
upprört hav i höststormar

Vågor ebbar ut vid horisonten
får ro på
evighetens strand

Känslor söker skydd
i nattens verklighet

©Skymning Blå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-16 19:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker!
2014-04-17

  byggpoeten
underbar:)
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP