Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter alla dessa år av liv

ärrad
ristad
brusten lagad

som japanskt porslin
med guld

aldrig har jag varit rikare
än nu





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-16 23:51



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Skön betraktelse.
2014-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Mycket av det vi är med om kan ha en förädlande inverkan.
2014-04-17

  walborg
Vackert med sådan visdom
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger