Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet

 

 

Du vet mitt brev

som du

fick hem till dig.

 

Brevet om våran kärlek

och all vänskap

har du kvar den?

 

Kände du doften

av min parfym

längst ned på brevet.

 

Undrar om du har kvar

kärleksorden

som var till dig.




Fri vers av Manal
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-03-25 00:39



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
sista stycket kunde ha uteslutits. parfymtouchen var underbar.
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal