Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila dig.

 

 

Vila dig älskling

kom och lägg dig här

på mina knän.

 

Kom och lägg dig

så ska jag berätta

för dig om våran kärlek.

 

Vila dig älskling

för jag behöver dig

och vill inte mista dig.

 

Om du nu skulle vilja

somna i mina ögon

så skulle du få det.

 

 

allt för att få dig att överleva




Fri vers av Manal
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-03-25 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal