Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Jesus Kristus är densamma i dag, i går och i evighet"


GUDS KRAFT IDAG

är samma som när Gud

skapade himmel

och jord:


Den är evigt oförändrad som

Gud är oförändrad

i evighet!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-17 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld