Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad Påsk

Glad påsk
alla underbara skrivarvänner
Och alla andra fina poeter jag får läsa
samt alla ni som läser mig!
Hoppas alla får några sköna soliga lediga dagar...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-17 11:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Glad Påsk till dig!
2014-04-18

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar dej Glad Påsk tillbaka...
2014-04-17

  Eva Helene VIP
Tack för den positiva hälsningen! Glad Påsk!
2014-04-17

  walborg
Tack! Önskar Dig detsamma!
2014-04-17

  Nolltillhundra
Glad påsk på dig! :D
2014-04-17

    ej medlem längre
Tack detsamma vännen!
2014-04-17

  KYREUS of Sweden
Tack för Din Solvarma Omtanke!
2014-04-17

  Ponkla
Glad Påsk!
2014-04-17

  Ninananonia VIP
Detsamma fina potetissa och vän :) kramar
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP