Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm och verklighet




Drömde det var sommar,
fjärilar så vackra
flög förbi

och deras vingar
mot min nacke
så försiktigt

Men drömmen sprack itu -

och vingarna
var dina läppar
som kysste mig
och sa att klockan
nu var sju

Tänk, för en stund
var du en fjäril,
älskade du ...







Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-04-17 12:08



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Tack för denna fina och drömska text. Berörs speciellt av orden: "och dina vingar var dina läppar som kysste mig". Grubblar vidare på detta...
2015-02-17

  evana
Det är något med hur du skriver som gör att jag bara vill fortsätta läsa. Det här är bara en av flera.
2015-02-01

  Ronny Berk
tycker om den poesin, ja !
2014-04-28

    ej medlem längre
Fin melodi i dikten, mjuk som en vacker saga
2014-04-17

    ej medlem längre
Mjuk start på dagen.
Drömmens känsla kan hålla sig kvar.
2014-04-17

    ej medlem längre
Outstanding!!!!!!!!!!!!
2014-04-17

  Ninananonia VIP
Berörandevackert..
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP