Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ad infinitum

 

Igår fick jag fatt på en bit av tidens väv.

 

Den gick att bukta utåt

i till synes all oändlighet.

 

Den gick även att dra inåt

i till synes all oändlighet.

 

Konstigt, det var som om den inte existerade.




Fri vers av Gunnar Asp
Läst 184 gånger
Publicerad 2014-04-17 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Asp
Gunnar Asp