Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag vill att där jag är, där skall också de som tror på mig vara"


INGEN VET HUR DET ÄR I HELVETET

innan man hamnat där, bara

att där finns också

Djävulen.


Ingen vet heller full ut

hur det är i himlen,

innan man

är där.


Bara att Gud, alltings Skapare,

också finns där.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-17 15:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kenneth Hagin fick komma till dödsrikets port. Tre gånger.
Han var medlem i en baptistförsamling och ändå inte frälst.
Gud var tvungen att ta i med hårdhandskarna.
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld