Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
antijantetext Bilden: Jesus rensar templet


Den Kommersiella Marknaden [rimvers]

~*~

Ända sedan jag var barn
ville andra göra annat
kanske gillade de vissa saker
men oftast något helt annat

gick jag till tio så blev det komplett
men tio är inte en enda människa
som jag som var så ensam mitt i allt
alltid var det så
att ingen var på min nivå

Livet går inte att förkonstla
allt sker naturligt om det gives tid
konstnärligheten många försöker att mångla
men bra är bra och dåligt det som ses ur trendperspektiv

en kommersiell marknad då som nu
är inte ett eget hantverk
utan blott det som säljes
istället för det älskade originalet ett tomt déjà vu

20 Apr 2014

L Patrik W Johansson

engelsk/english:

The Commercial Marketplace [rhyme]

Del II:

Veritas [rimvers]




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 770 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-20 15:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-04-27

    ej medlem längre
Intressant!
2014-04-21

  thyra
Känner igen mig i orden. Bra!
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP