Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För vem som helst...


Spegelbilder

Pulserande tinningar
i vargtimmen
takfläktens skuggor
speglar sig i ögonvrån

Född utan ärr

Sanningar och lögner
bygger broar
mellan nu och då

Nya steg längre ut i mörkret
nya steg längre ut i ljuset

Sanningar och lögner
i känslolager
på ärrad hud
murar byggs på
från år till år

Känslor letar sig
mot takfläktens
skuggor i ögonvrån

Vem är jag?

När allt kommer igen
stående framför
min spegelbild

Jag ser en människa
i sin enkelhet
bland sanningar och lögner

©Skymning Blå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-21 10:48



Bookmark and Share


  tony björk
bra dikt. Tack!
2015-02-10

    ej medlem längre
Bilden är spegelvänd:).

Riktigt fin dikt.
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP