Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sista sångfåglarna

Aldrig mer tror jag...

fåglarna skall sjunga så

som den sista kväll




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-23 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP