Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårast

 

Det att älska dig
är det svåraste av allt
när du är så nära

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-03-25 14:02



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mm när du är så nära.
mycket bra diktat
2006-03-26

    ej medlem längre
Fint o sant!

Ja lånar det!
*s*
Tack!
H
2006-03-26

  Thorvald Berthelsen
Flot, meget flot og lavmælt om nærhedens og kærlighedens smerte.
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H