Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya vinden.

Jag ville känna vinden,

Du ville skapa den.

Känslorna vi hade var aldrig vackra då vi hela tiden drog åt olika håll.

Kärlekens sötma gav en bitter eftersmak.

Det finns ingen ånger över det som var,men det finns heller ingen saknad för det vi hade.

Åren vi fick,går mig obemärkt förbi.

För det är nu som ljuset lyser över mig extra starkt, det är nu jag ser den nya och friska kärleken.

Den nya vinden som är gjord för mig.




Fri vers av Angel of love
Läst 324 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-04-23 14:15



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra skrivet
2014-04-25

  Fredrik Klang
Öppnings frasen är strålande.
Tack!!
2014-04-24

    ej medlem längre
den här var fin, djup och mycket välskriven, stor applåd!
2014-04-23

  Popangelov VIP
Jag ville känna vinden, Du ville skapa den. Väldigt bra.
2014-04-23

  Maria Sundelin VIP
Hoppfull
Kramar
2014-04-23

  louisegirl
Vackert skrivet!
2014-04-23

    ej medlem längre
Det blåser kärleksvindar runt dig och de lyfter dig till himmelriket.
2014-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens vind behöver vi alla.
2014-04-23

    ej medlem längre
Frihetens vind känns i dina vackra rader..
2014-04-23

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert skrivet...
2014-04-23

    ej medlem längre
Galet härligt vännen <3
;)kram
2014-04-23

  M M Mannheim VIP
Det är en vind som många hoppas jag känner.
2014-04-23

  Lars Hedlin
Mycket vackert framfört!
2014-04-23

    Dan Myrbeck
Fint berättat!
2014-04-23

  Fem hjärtan VIP
Jättefin!
2014-04-23

    ej medlem längre
Gillar!!!
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love