Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Orörd dag!

Tyst morgon – klockan
är fem!
Den melerade guldröda
april himlen möter
havet i horisonten

På håll hörs en fiskebåt
som bryter tystnaden -
samt en mås som söker
föda

Invid den välgjorda
stenmuren gjord för
längesedan av flitiga
fåriga händer - står
raka vita björkar med
sprickfärdigt lövverk
som vajar svagt i den
friska vinden

Stundens intryck ger
känslan av att detta
ögonblick är början på
en ny orörd dag att
vårda - "mitt" Öland
som är solen och
vindarnas ö





Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-23 14:27



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Nu har du gjort det igen och skrivit så där ömt och fint om något som sitter fast hos oss alla/kram
2014-04-24

  Palett
Vilka fina bilder du manar fram här !
Man ser och hör !
2014-04-23

  Lars Hedlin
>Mycket fint framfört!
2014-04-23

    ej medlem längre
Vackert skrivet om vårmorgonen.
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson