Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonerna

Halsen stryps,
Musiken dånar,
Demonerna noterar allt med sina kalla bläckpennor.

Blocket brinner upp,
Orden är som vassa knivar med blod.
Jag hör mig själv skrika.

Ett evigt lidande, när kommer det ta slut?




Fri vers (Fri form) av Invisble-girl
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-23 14:44



Bookmark and Share


  byggpoeten
Bra inspirations stycke:) tack!
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl